Duik onder in de kelders van de voetbalwereld; vergeten voetballers, nutteloze weetjes, fotoreportages, legendarische clubs, straffe verhalen en de Foota Morgana opdrachten...

vrijdag, oktober 12, 2007

De domste blessures...

Het nieuwsblad pakte vandaag uit met een grapppig en tegelijk tragisch artikel over de domste blessures. De krant stelde zelfs een top 10 samen.
Wij geven U de top 3 en een overzichtje van de spelers die het net niet tot in die top 3 schopten, maar toch het vermelden waard zijn.

Svein Grondalen werd omvergelopen door een eland tijdens het joggen, Rio Ferdinand kreeg een peesontsteking door te lang dezelfde houding aan te houden in de zetel, Charles Akonnor verwondde zich met de automatische antenne van zijn sportwagen, Darren Barnard gleed in zijn keuken uit over een plasje van zijn puppy en Milan Rapaic stak zichzelf in zijn oog met een vliegtuigticket.
Deze jongens leverden duidelijk een verdienstelijke poging maar... toch vielen ze net 'naast de prijzen'.


Milan Rapaic.

Op 3 vinden we de Braziliaan Ramalho die drie dagen in bed moest blijven omdat hij een zetpil via de mond innam.

Op 2 staan de doelmannen David Seaman, Alex Stepney en Michael Stensgaard.
Ze kwetsten zich respectievelijk door het binnenhalen van een karper van 13kg, het te hard roepen naar de ploegmaats met een kaakbeenbreuk als gevolg en het opvangen van een vallend strijkijzer.

De onbetwiste en tevens tragische nummer 1 is de Indonesische international Mistar.
Hij werd in 1995 vertrappeld op het trainingsveld door een bende wilde varkens.
Hij overleed ter plaatse...

::Bart::

bron: Het Nieuwsblad